Sappee Bikeparkin reitit kunnostettu kauden avaijaisia varten

Sappee Bikepark valmistautuu kauden epäviralliseen avaukseen 3.-4.6.2017, jolloin auki ovat metsäreitit, Icebreaker ja S-linja. EBA ry kävi kunnostamassa metsäreitit ja rakentamassa muutamia uusia linjoja sekä aloittelijoille että enemmän ajaneille. EBA ry myös parantelee reittejä kesän aikana ja huolehtii, että reitit ovat kunnossa. Sappee Bikeparkin Facebook-sivuilta löytyy muutamia videoita reittien kunnostuksesta. Metsäreiteistä kunnostettiin E-itä, E1 ja E, joista E-idän ja E1:n rinneosuuksia muokataan vielä, kunhan maa kuivuu.

E-itä -reitti

E-idän hiihtoladulle laskeva jyrkänne sai aloittelijaystävällisen linjan ja keskivaiheen kivikko sai uusia linjavaihtoehtoja. E-idän metsäpätkää muokattiin aloittelijaystävälliseksi täyttämällä pahimpia juurakoita ja kivikoita. Kokeneemmille kuskille pätkä tarjoaa nyt vauhdin hurmaa. Pätkältä myös täytettiin pahimpia mutapaikkoja.

E-itä: alun helppo linja
E-itä: alun jyrkänne
E-itä: Uutta pro-linjaa
E-itä: uusi Pro-linja oikealla, helppo vasemmalla
E-itä: Pahimpia kiviä poistettiin

E1-reitti

E1:n alku uudistui täysin uudella linjalla ja sinne rakennettiin hieman pientä bermiä. Keskivaiheen kallionousun silta sai kanaverkkopäällisen ja laskua kalliolta siistittiin, monille pään vaivaa aiheuttanut kivikko sai täysin uuden ilmeen. Linjavaihtoehtoja löytyy nyt kaikentasoisille kuskeille.

E1 alku sai uuden linjan
E1: bermiä
E1: bermiä
E1:n laituri verkotettiin
E1: kivikko sai uuden ilmeen

E-reitti

E-reitin alun suottuneita alueita täytettiin ja keskivaiheen kivikkoa uudistusta ja toinen laituri poistettiin. Lopun off-camber kallio, sekä jyrkänne saivat runsaasti turvallisuuteen vaikuttavia parannuksia, koska jyrkännealueella kännykkäverkossa on katvealueita. Reitiltä rinteeseen tullessa olevaa kivikkoa vielä muokataan, kun paikalle saadaan kaivinkone.

E: muta piiloon
E: keskivaiheen kivikko
E-reitti
E-reitin kallion harjausta
E: jyrkännettä edeltävä off-camber
E: jyrkännejuurakko

Sappee Bikepark

Sappeen Bikeparkissa ajetaan tänä kesänä kaksi MTB-endurokilpailua. Sappeen Bikefest yhteydessä 22.7 pidetään yhden päivän MTB-endurokilpailu ja SM-sarjan päätösosakilpailu järjestetään 23.-24.9. Kannattaa siis ottaa Sappeen reitit haltuun, joka Sappee Bikepark 1111 Challengen kautta voi onnistua edullisesti. Kampanja voimassa vielä muutaman päivän ajan, joten toimi nopeasti 🙂

Sappee Bikepark-kartta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *