Sappee Bike Parkin pre-opening paljasti kunnostetut reitit

Sappee Bike Park avasi kautensa Pre-opening -viikonloppuna 3.-4.6.2017 ja kuskit pääsivät nauttimaan kunnostetuista metsäreiteistä E-itä ja E1, sekä Icebreakeristä ja S-linestä. Harmillisesti E-reitti ei vielä ollut auki, sillä tuuli oli kaatanut jyrkänteellä olleen puun, joka vaatii reitin linjaamista uudelleen. Sappee Bike Parkin viralliset avajaiset ovat lauantaina 17.6. ja jää nähtäväksi saadaanko E-linja uudistettua siihen mennessä.

Bike Parkin Pre-opening vietettiin aurinkoisessa kelissä ja paikalle oli saapunut hyvissä määrin innokkaita kuskeja. Myös EBA ry oli paikalla ja kävi testaamassa toissa viikolla kunnostamansa reitit. Hieman vielä reiteille levitetty täytehiekka vaatii painumista ja uudet linjaukset ajamista, mutta hyvältä vaikuttaa. Etenkin E1:n kivikko on nyt mukavampi ajaa ja E-idällä saa hyvän flown päälle.

Jos et ehtinyt vielä Sappee Bike Parkin avajaisiin, niin katso alta millaiset reitit olivat.

E-linjan jyrkänteeltä kaatunut puu vei ikävästi kalliolla olleen tukireunan, joten reitti tullaan linjaamaan uudestaan lähiaikoina.

E-linjan jyrkänteellä kaatunut puu

Sappee Bike Parkin kesän kilpailut

Sappeen Bikeparkissa ajetaan tänä kesänä kaksi MTB-endurokilpailua. Sappeen Bikefest yhteydessä 22.7 pidetään yhden päivän MTB-endurokilpailu ja SM-sarjan päätösosakilpailu järjestetään 23.-24.9. Kannattaa siis ottaa Sappeen reitit haltuun hyvissä ajoin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *