EBA ry suuntaa kauteen 2023 mielenkiintoisin näkymin

EBA ry:n kevät- ja syyskokoukset pidettiin marraskuussa, jossa valittiin uusi hallitus ja suunniteltiin toimintaa ensi kaudelle. Suurin osa vanhoista tekijöistä jatkaa toiminnassa mukana ja myös uutta intoa saatiin mukaan.

Kaudelle 2023 puheenjohtajaksi valittiin Sami Maukonen ja hallitukseen valittiin Sami Purtola, Miikka Mäkelä ja Marko Wallin. Toimihenkilöiksi valittiin Tuuli Lehtimäki. Kiitokset pitkäaikaiselle puheenjohtajalle Anne Luukkoselle, joka jättäytyy pois toiminnasta perhekiireiden takia.

Kokouksen pöytäkirjat löytyvät Dokumentit-sivulta.

Kaudelle 2023 tavoite on jatkaa suosittua Endurojunnut-valmennusta. Myös Enduro-akatemia-valmennusta jatkuu ja se kehittyy Gravity-akatemiaksi (DH + Enduro -valmennus) yhdessä Suomen Pyöräilyn vauhtijaoksen kanssa. Yhteistyö SP:n kanssa tullee tiivistymään, sillä maailmalla EWS eli Enduro World Series siirtyi UCI:n alaisuuteen, kuten MTB-Enduro Finland FB-ryhmässä oltiin jo huomattu, joka vaikuttaa myös Suomen toimintaan. EWS:n muuttunut asema UCI:n alaisuudessa ja sen vaikutus Enduroon selkeytyy alkuvuoden aikana.

EBA ry:n hallitus 2022 kiittää menneestä kaudesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *