Levi Ski Resort tukemassa lasten ja nuorten maastopyöräenduroa

Heinäkuun loppupuolella nuorten maastopyöräenduroa luotsaavat Endurojunnut ja Freelap Enduro-akatemia -valmennukset aloittivat yhteistyön Levi Ski Resortin kanssa. Yhteistyön tavoitteena on toimia nuorten enduromaastopyöräilyn harrastajien kasvattajakumppanina, kehittää Levin pyöräilymahdollisuuksia sekä tarjota hyvät mahdollisuudet lajiharjoitteluun.

Levin tavoitteena on olla Suomen paras pyöräilyalue ja bike park, jotka tarjoavat mahdollisuuksia harrastamiseen ja lajissa kehittymiseen niin lajin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuskeille. Yhteistyö lajien aktiiviharrastajien ja ammattilaisten kanssa auttaa kehittämään toimintaa palauteen ja kehitysideoiden kautta.

Endurojunnujen valmentaja Sami Maukonen kommentoi, että ”Levi on meille loistava uusi yhteistyökumppani ja olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä. Levi tarjoaa loistavat maastot sekä erilaisiin maastolenkkeihin että bike park -harjoitteluun. On hienoa saada yhteistyökumppaniksi yksi Suomen ison ja monipuolisin pyöräilyalue, joka tarjoaa erittäin hyvät ja monipuoliset harjoittelumahdollisuudet”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *