Katseet kohti MTB-Enduron kautta 2020

MTB-Enduron kausi 2020 lähenee talven väistyessä kevään tieltä ja myös EBA ry:n uusi hallitus on aloittanut toimintansa. Katseet on jo suunnattuna kohti kesää ja kauden aktiviteettien suunnittelu käy vilkkaana, sekä kisajärjestäjien että lajiaktiivien piireissä.

EBA ry:n syyskokouksessa puheenjohtajaksi vuodelle 2020 valittiin Anne Luukkonen ja hallitukseen valittiin Marko Wallin (vpj), Suvi Vacker (sihteeri), Tuuli Lehtimäki, (rahastonhoitaja), Sami Maukonen (Endurojunnut) ja Marko Melko.

EBAn toiminnan keskiössä myös tulevalla kaudella ovat Endurojunnut- ja Enduromimmit-valmennukset, sekä lajin aktiivinen kehittäminen. Enduroskenessä on odotettavissa huikea kausi, kun MTB-Enduron SM-sarjassa ajetaan Levillä myös EM-osakilpailu ja Funduro Cup laajentaa kilpailusarjaansa Norjaan. Myös tulospalvelua on tietojen mukaan kehitetty live-seurannan mahdollistamiseksi.

EBA ry:n jäsenmaksulinkki on auki ja kesän kilpailuihin ennakkoilmoittautumiset ovat auenneet kilpailusarjojen sivuilla: MTB-Enduron SM-sarja ja Funduro Cup. Muista varata paikkasi hyvissä ajoin! Ja muistathan myös, että SM-pisteiden keräämiseksi pitää olla EBA ry:n jäsen.

MTB-Enduron kauden 2020 lajisäännöt ovat nyt tarkistuksessa, kun EWS sai päivitetyt sääntönsä julkistettua jokin aika sitten. Tiedotamme, kun päivitetyt säännöt ovat valmiit.

EBA ry:n virallisena tiedotuskanavana toimii entiseen tapaan verkkosivut ja pyrimme nostamaan julkaisuja esille myös sosiaalisen median kanavissamme Instagram ja Facebook -tileillä, sekä MTB-Enduro Finland ryhmässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *