Meriteijo Warmup ajettu läpi suht onnistuneesti.

Tänään ajettiin Meriteijjossa MTB Enduron lämmittelykilpailu ajokaudelle 2017.  Mukana oli noin 186 kilpailijaa. Erikoiskokeita kilpailussa oli 6 joista 2 oli kokonaan uusia.  

Eballa oli uusi jengi tukemassa paikallista seuraa mm. ajanotossa. Hieman säätöä oli, mutta opiksi otetaan. Valitettava virhe sattui, kun ensimmäinen kuljettaja ehti jo aloittamaan kilpailun ennen kuin nollakuski oli saapunut  testikierrokselta. Seura ja EBA pahoittelee tätä. Ensimmäisen EK:n portti ei ottanut aikaa Petteri Leivolle, koska se ei ollut päällä.

Ehdoitimme, että Petterille olisi kirjattu toisen kierroksen EK:n aika jolloin hän olisi ollut yleisen luokan neljäs. Sääntöjen nimissä tuo jouduttiin pyörtämään ja tulokseksi tuli DNF.

Tulosten tekemisessä oli myös säätöä, koska ilmoitautujalista ja ajanottolista eivät olleet samassa rakenteessa. Tästä syystä emme saaneet yleisen luokan tuloksiin nätisti kaikki siihen kuuluvia luokkia mukaan.

Saimme juuri aikaiseksi tällaisen listan missä kaikki yleiseen luokkaan kuuluvat ajajat ovat ja näin se toimii yleisenluokan kokonaistuloksena.

Tulokset ovat eriteltynä tulos sivulle.

SM-sarja startta Messilässä 20.5. harjoituspäivällä, jonka jälkeen sunnuntaina mitellään SM-sarjan pisteistä. Täällä mukana isompi organisaatio kuin viimevuonna.

Toivottavasti kaikilla oli hyvä päivä Meriteijossa HHCMB luotsaamissa kisoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *